Elektriker

 

Generelt for elektriker-uddannelsen er arbejdet med udførelse af el-installationer, fra projekt til levering af færdig installation. Du vil arbejde med el-teori, styring & regulering, montageteknik, materialekendskab, dokumentation samt intelligente boliginstallationer. Du vil lære om områder som sikkerhed, love og bekendtgørelser inden for el-branchen.

Du er eksperten, når fru Jensens opvaskemaskine holder op med at fungere, når den lokale skole skal have bygget nye undervisningslokaler, og når der er nedbrud i produktionskæden ved den nærliggende fabrik. Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af el-opgaver inden for bolig-, kontor- og industri-installationer.

Uddannelsen er bygget op, så du undervejs i din uddannelse i samarbejde med skole og installatør skal vælge, hvilke områder du vil specialisere dig indenfor. Se mere på nedenstående link.

Elektrikeruddannelsen er også et springbræt til mange flere muligheder. Du kan læse videre, blive selvstændig og meget mere. Det er en klar fordel, at du er god til matematik.

Læs mere om uddannelsen >>

Se datoer for studiestart og ansøgningsperioder >>