Data og kommunikation

 

Generelt for IT-uddannelserne er arbejdet med hardware, software og netværk. Som IT-supporter arbejder du med private og virksomheders IT-systemer, både hardware og software. IT-systemerne omfatter computere og andet dataudstyr, herunder netværk og telefoni. Du er klar, når brugerens pc går ned, når der skal installeres nye programmer eller opgraderes hardware.
Uddannelsen kræver, at du er fagligt stærk i engelsk og matematik samt at du har gode samarbejdsevner.

Vælger du den lange uddannelse som data- og kommunikationstekniker, skal du specialisere dig indenfor Infrastruktur eller Programmering. Som data- og kommunikationstekniker arbejder du blandt andet med:

  • Installation og konfiguration af hardware, software, serverløsninger samt design og udvikling af avancerede LAN og WAN netværk.
    Udvikling af programmer og it-systemer for eksempel web-applikationer og databasesystemer.


Læs mere om uddannelsen her >>

Tilmeld dig til grundforløbet nu >>

 

Har du afsluttet 9. eller 10. klasse inden for det seneste år,
begynder du på grundforløbets første del (GF1).

LÆS MERE >>

Er det mere end et år siden, du har afsluttet 9. eller 10. klasse, og er du under 25 år, begynder du din uddannelse direkte på grundforløbets 2. del (GF2). 

LÆS MERE >>

Er du over 25 år, vurderer vi dine erfaringer og kompetencer fra uddannelser, kurser og jobs. Derefter sammensætter vi en erhvervsuddannelse specifikt til dig.

LÆS MERE >>